Italiaanse luxe hemden op maat

Voor Italiaanse luxe hemden op maat zit je goed bij Verdi in Antwerpen. Een hemd kan niet ontbreken in je kleerkast, dat weten wij als geen ander. Als je dan toch hemden wil kopen, kan je best op zoek gaan naar hemden van echte kwaliteit. Die zoektocht hoeft niet langer te duren, want in onze winkel hebben we enkele luxe hemden liggen van interessante Italiaanse merken die we ook nog eens op maat kunnen bijstellen.
Ontdek
Italiaanse luxe hemden op maat van hoogstaande merken

Als je langskomt in onze winkel, zal je zien dat wij bekend staan om stijlvolle herenkledij van Italiaanse makelij. Met onze hemden is dat niet anders. Wij bieden enkele hemden op maat van Italiaanse luxe merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hemden van Fray. Het voordeel aan hemden op maat is dat ze, net zoals onze maatpakken, zitten als gegoten en tegelijkertijd luxe uitstralen. Als je langskomt in ons atelier, nemen we je maten op en akijken we in welke kleur en met welke details je een nieuw hemd wil.

Laat een hemd op maat maken

Wil je graag enkele Italiaanse luxe hemden op maat voor in je kleerkast? Kom dan langs in onze winkel met luxe Italiaanse mannenmode. Voor je langskomt kan je best wel even laten weten dat je komt door te bellen naar het nummer +32 34 75 21 57. Wij kijken alvast uit naar je komst en helpen je verder met het perfecte hemd.

Galerij

Nieuwsgierig naar onze producten? Ga eens kijken naar onze high-end Italiaanse mannenmode!

Neem een kijkje