Handgemaakte hemden van Fray

Bij Verdi in Antwerpen bieden we van het merk Fray handgemaakte hemden aan. De hemden van dit merk worden gemaakte met traditionele productietechnieken. Hierdoor staan de handgemaakte hemden van Fray bekend als sobere, klassieke, elegante en hoogwaardige overhemden. Het is dus zeker de moeite waard om deze hemden te komen passen in onze winkel.
Ontdek
Fray is hét merk voor handgemaakte hemden

De handgemaakte overhemden van Fray worden speciaal ontworpen voor de elegante man. De hemden passen dan ook perfect tussen ons aanbod aan klassieke herenkledij. Bij Verdi bieden we vooral Italiaanse mannenkleding. Al onze kleding heeft schitterende details en ze zitten ongelooflijk comfortabel. Met de handgemaakte hemden van het Italiaanse merk Fray is dat niet anders. Kom ze zelf passen en kleed jezelf met kleding van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Kom langs in onze winkel

Wil je graag enkele handgemaakte hemden kopen van het merk Fray zodat je weer enkele chique basisstukken in je kast hebt hangen? Twijfel dan niet langer en maak een afspraak voor een bezoekje aan onze winkel gespecialiseerd in Italiaanse maatpakken en andere mannenmode. Je kan voor deze afspraak best contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer +32 34 75 21 57. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen.

Galerij

Nieuwsgierig naar onze producten? Ga eens kijken naar onze high-end Italiaanse mannenmode!

Neem een kijkje