Doriani-jassen

Straal luxe uit tijdens een koudere dag dankzij onze Doriani-jassen. Doriani Cashmere is al jarenlang een vaste waarde in de mode. Dit Italiaanse merk straalt de elegantie van Italiƫ uit en biedt niets anders dan kwaliteit. Rede te meer om deze Doriani-jassen ook aan te bieden bij Verdi in Antwerpen!
Ontdek
Luxe en warmte met onze Doriani-jassen

Net zoals onze Italiaanse maatpakken, worden onze Doriani-jassen met heel veel zorg en liefde gemaakt. Dit gebeurt in de fabriek van Doriani Cashmere in Italië. De jassen van dit merk zijn luxueus en zijn gemaakt van kasjmier van hoge kwaliteit. Het kasjmier zorgt er verder voor dat de Doriani-jassen, net zoals al het Doriani-breigoed, enorm comfortabel aanvoelen. Als je langskomt in onze winkel, kan je de jassen van dit merk even passen en ze vergelijken met jassen van andere merken die wij bieden. Zo hebben we ook nog:

Deze merken zijn ook zeker de moeite waard om eens te bekijken. Want net als Doriani stralen ze de Italiaanse klasse uit.

Koop een jas van Doriani Cashmere

Wil je graag een van onze Doriani-jassen kopen of wil je eens kijken naar de andere Italiaanse herenkleding? Maak dan een afspraak en kom langs in onze winkel met luxueuze Italiaanse mannenmode. Dat kan je doen door te bellen op het nummer +32 34 75 21 57. Wij zien je met plezier verschijnen en steken je helemaal in het nieuw.

Galerij

Nieuwsgierig naar onze producten? Ga eens kijken naar onze high-end Italiaanse mannenmode!

Neem een kijkje