Italiaanse jassen van Herno

Bij Verdi in Antwerpen vind je van het luxe merk Herno Italiaanse jassen terug. Het merk Herno staat bekend om zijn ruime aanbod aan jassen. Hun jassen zijn er in alle kleuren, stijlen en vormen. Hiermee wil Herno inspelen op de individualiteit van elke man. In onze winkel konden we dan natuurlijk niet anders dan dit merk aan te bieden.
Ontdek
Herno biedt smaak en kwaliteit in Italiaanse jassen

De focus van de Italiaanse jassen van Herno ligt vooral op regenjassen. Het is dan ook belangrijk dat je met de jassen van dit merk tegen verschillende weersomstandigheden beschermd bent en er nog steeds stijlvol uitziet. De Italiaanse jassen van Herno passen dan ook perfect in ons aanbod aan stijlvolle herenkleding. Als je nog wat meer jassen wil toevoegen, dan vind je in onze winkel voor Italiaanse mannenmode nog andere interessante merken. De jassen van Enrico Mandelli bijvoorbeeld, zijn ook echt de moeite waard om aan je kledingkast toe te voegen. Of je nu gaat voor de Italiaanse jassen van Herno of toch een ander merk eens wil bekijken, je bent meer dan welkom in onze winkel in Antwerpen.

Kom een jas van Herno passen

Heb je interesse in de Italiaanse jassen van Herno? Kom dan langs in onze winkel nadat je even gebeld hebt naar het nummer +32 34 75 21 57. Daar tonen we je ons volledig aanbod, alsook onze Italiaanse pakken op maat. Wij kijken alvast uit naar je komst en om je kledingkast volledig in het nieuw te steken.

Galerij

Nieuwsgierig naar onze producten? Ga eens kijken naar onze high-end Italiaanse mannenmode!

Neem een kijkje