Handgemaakte schoenen van Santoni

Het merk Santoni is een echt Italiaans kwaliteitsmerk voor handgemaakte schoenen. De schoenen van dit merk bevatten onmiskenbare kwaliteiten en ze beschikken allemaal over hun eigen unieke details. Als je deze schoenen graag zelf wilt bewonderen, ben je meer dan welkom bij Verdi in Antwerpen.
Ontdek
Santoni biedt verfijnde handgemaakte schoenen van topkwaliteit

Niets is belangrijker dan door de dag gaan in comfortabele schoenen. De handgemaakte schoenen van Santoni zijn niet alleen comfortabel, ze zijn nog eens klassevol ook. De schoenen van dit merk worden op een ambachtelijke manier gemaakt en dat zie je terug in hun verfijnde ontwerpen. Bovendien staan de schoenen goed onder alles! Een Italiaans maatpak wordt meteen nog chiquer met een degelijke schoen eronder. Wij bij Verdi vinden het belangrijk dat je bij ons een complete outfit kan samenstellen met onze Italiaanse herenkledij. Handgemaakte schoenen van Santoni of een ander schoenenmerk als Moreschi maken die outfit natuurlijk volledig af.

Zoek de schoen die bij je past

Ben je op zoek naar de perfecte schoen die je outfit afmaakt? Zoek niet verder en bekijk ons aanbod aan handgemaakte schoenen van Santoni. Als je met vragen zit rond dit merk en bijvoorbeeld wilt weten hoe de schoenen vallen, kan je natuurlijk langskomen in onze winkel of even ons contactformulier invullen. Als je een bezoekje brengt, is het wel aangeraden om dat eerst even te laten weten via het nummer +32 34 75 21 57.

Galerij

Nieuwsgierig naar onze producten? Ga eens kijken naar onze high-end Italiaanse mannenmode!

Neem een kijkje