Handgemaakte Italiaanse pakken van Mauro Blasi

Van het merk Mauro Blasi verkopen wij bij Verdi in Antwerpen handgemaakte Italiaanse pakken. De pakken van Mauro Blasi zijn van een hoge kwaliteit en wij kunnen deze op maat maken. Dit, in combinatie met de zachte stoffen, zorgt ervoor dat pakken van Mauro Blasi zitten als gegoten en je comfortabel door je dag gaat.
Ontdek
Mauro Blasi is hét merk voor handgemaakte Italiaanse pakken

In ons aanbod aan Italiaanse maatpakken kunnen de handgemaakte Italiaanse pakken van Mauro Blasi uiteraard niet ontbreken. Je kan een maatpak kopen van dit merk uit de prêt-à-porter-collecties, maar je kan ook kiezen voor een op maat gemaakt exemplaar van Mauro Blasi. Zo’n kwalitatief kostuum leent zich perfect voor de meest speciale gelegenheden. Bovendien zijn de op maat handgemaakte Italiaanse pakken van Mauro Blasi altijd gefabriceerd met stoffen van uitzonderlijke kwaliteit en met het grootste oog voor detail. Deze zorg voor kwaliteit, zorgen ervoor dat Mauro Blasi er echt uitsteekt op het vlak van kostuums voor heren. Je kan er dus zeker van zijn dat je met een pak van dit merk comfortabel en stijlvol voor de dag komt.

Laat een pak van Mauro Blasi op maat maken

Wil je graag een op maat gemaakt pak van Mauro Blasi of een van de reeds handgemaakte Italiaanse pakken van deze collectie kopen? Dan breng je best een bezoekje aan onze winkel voor luxueuze mannenmode. Hiervoor kan je best eerst even telefonisch contact opnemen door te bellen naar het nummer +32 34 75 21 57. Daar tonen we ons hele aanbod en vertellen we je meer over onze maatwerkdiensten.

Galerij

Nieuwsgierig naar onze producten? Ga eens kijken naar onze high-end Italiaanse mannenmode!

Neem een kijkje