Jacob Cohën Italiaanse jeans

Jacob Cohën is hét merk voor een Italiaanse jeans van kwaliteit. Wij bij Verdi in Antwerpen verkopen deze exclusieve spijkerbroeken. Dit Italiaanse merk is wat duurder, maar dat vertaalt zich wel in uitzonderlijke kwaliteit en zeer modieuze kleding. Als je het dus de moeite waard vindt om te investeren in kwaliteitsvolle, luxueuze jeansbroeken, dan is een Italiaanse jeans van Jacob Cohën zeker de moeite waard.
Ontdek
Waarom zou je kiezen voor het merk Jacob Cohën voor een Italiaanse jeans?

Zoals al eerder vermeld is, is de jeans van het Italiaanse merk Jacob Cohën van uitzonderlijke kwaliteit. De jeansbroeken zijn te herkennen aan hun patch, gemaakt van echt paardenleer. Bovendien passen ze met hun breed aanbod aan kleuren en stijlen perfect in het assortiment stijlvolle herenkledij dat wij bieden. De Italiaanse jeans van Jacob Cohën zijn handgemaakt en bestaan alleen uit prachtige stoffen van sublieme kwaliteit. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je jarenlang geniet van deze jeansbroeken. Bovendien kan je deze jeans perfect combineren met een riem van Moreschi. Naast jeansbroeken van Jacob Cohën hebben we in onze winkel voor luxueuze mannenmode broeken van andere merken. Zo hebben we ook:

Wij vinden het belangrijk dat je je comfortabel voelt in je jeans en op een stijlvolle, maar gemakkelijke manier door de dag gaat. Dat kan gelukkig met al onze jeansbroeken!

Pas deze jeansbroeken in onze winkel

Wil je graag het merk Jacob Cohën eens uitproberen voor hun Italiaanse jeans? Maak dan een afspraak met ons atelier en kom langs. Hiervoor dien je contact op te nemen via het telefoonnummer +32 34 75 21 57. Wij zien je met veel plezier langskomen en tonen je meteen ook al onze Italiaanse kostuums op maat.

Galerij

Nieuwsgierig naar onze producten? Ga eens kijken naar onze high-end Italiaanse mannenmode!

Neem een kijkje